Ferieboliger I Budapest

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

123

Ferieboliger I Budapest

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Budapest Opera House 27 Lejligheder
St Stephen's Basilica 11 Lejligheder
Parliament 4 Lejligheder
Chain Bridge 3 Lejligheder
Fisherman's Bastion 3 Lejligheder
Heroes Square 2 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Budapest, Ungarn har en værdiansættelse af 4.45 udfra 1982 baseret på US$34. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Budapest – Ferieboliger til lave priser

Budapest en blanding af moderne kultur og rig detaljeret historie. Byen er delt lige i midten af Donau floden. På begge sider af floden, vil du kunne se gamle eventyrlige slotte, fantastiske udsmykkede kirker, og gader fyldt med smarte cafeer, unikke barer og moderne kunstgallerier. Parlamentsbygningen er bygget helt ud til kanten af Donau floden, dette er et fint eksempel på byens arkitektoniske vidunder, og Kædebroen som danner ramme om denne historiske by. Få et kulturelt indblik i en af Østeuropas mest storslåede byer ved at booke en af vores lejligheder i Budapest. Vi har det perfekte sted at bo, uanset om du leder efter en centralt beliggende studio, en boutique i hjertet af byen, eller billige lejligheder i udkanten af byen.

Gamle bastioner og helsebringende kurbade - Forslag til seværdigheder i Budapest

Ønsker du at bo midt i centrum af alle disse serværdigheder? Vi har et stort udvalg af lejligheder i Budapest, der ligger i nærheden alle disse seværdigheder.

Lejligheder i Budapest - Ferielejligheder i Budapest

Ferielejligheder i Budapest

Budapests to sider er reflekteret i dets udvalg af opholdsmuligheder. På den ene side er der en række af historiske bygninger, som er blevet lavet om til eksklusive hoteller, som fortæller historien om livstilen fra Budapests overdådige fortid. Derudover er der også de mere legende, design-ledede ferielejligheder i Budapest, såsom de finere små hoteller, som fremviser byens ungdommelige energi, bittesmå ferieboliger som anerkender byens oldgamle traditioner, samt billige lejligheder, som tillader besøgende, at grave dybere ned i byens farverige kultur og opdage alt hvad byen har at tilbyde i deres eget tempo.

Ruin Bar

En ny trend er opstået i Budapest i de seneste år, hvilket bringer en helt ny kultur til byen. Ruin Bars er et nyt tilholdssted hvor unge kreative samles om aftenen. 7. distrikt på Pest-siden, er fyldt med gamle pakhuse og tomme boligblokke, der er blevet omdannet til nye spillesteder. Hvad der engang var byens jødiske kvarter, er nu blevet forvandlet til et sted at være for kreative unge, her kan du prøve lokale øl, møde interessante mennesker, eller lytte til noget glad og muntert musik. Ruin Bars bruges af både lokale og turister, og er en fantastisk måde at udforske denne type livsstil.

De bedste måder at ankomme til Budapest på

Budapest Ferenc Liszt international lufthavn, ligger 16 km væk fra byens centrum, og er godt forbundet via det lokale jernbanenet eller offentlig bus, som kører til den nærliggende metrostation, hvor du kan hoppe på en direkte linje til byens centrum, Der er også mulighed for at tage en taxi uden for terminalbygningen. Hver dag hele året rundt findes der togrejser til Budapest. Den bedste forbindelse er med nattoget fra Danmark til Prag og derfra formiddagstog til Budapest. En anden mulighed er dagtog til Prag og aftentog det sidste stykke vej til Budapest.

Cykler og busser - Kom nemt rundt i Budapest

At komme rundt i Budapest, er nemt, takket være gode bus- og sporvogns forbindelser. Der er mange stop i hele byen, der appellerer til alle de store seværdigheder og attraktioner. Budapest har også et meget billigt og effektivt metrosystem.

Den bedste måde man kan komme rundt i Budapest på, er til fods eller på cykel. Der er en række cykeludlejere rundt om i byen, på den måde, kan du se alt, hvad byen har at byde på.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se