Ferieboliger I Bologna

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

124 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Bologna, Italien har en værdiansættelse af 45 udfra 77 baseret på US$61. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Bologna – Billige boutique-lejligheder

Bologna er en by med to definerede sider. Der er det overdådige distrikt Po-dalen, som kan prale med brede boulevarder, hi-tech bygninger, og masser af overvældende teatre, restauranter og barer. Så er der den mørkere, middelalderlig-inspirerede del, som er hjemsted for verdens ældste universitet, traditionelle torve fyldt med autentiske spisesteder og lokale cafeer samt snoede gyder, der er prydet med farverig gadekunst. Begge områder har deres egne livlige personligheder, der længes tilbage efter den rige Italiensk historie, som er karakteriseret af god mad, en overflod af kultur og pittoreske scenerier rundt om hvert gadehjørne. Uanset om man leder efter et mode-hotspot eller blot et sted at snuppe en kop kaffe og se verden passere forbi, er Bologna stedet for dig. Check ind i en af vores lejligheder i Bologna for at opleve Bolognas mange ansigter. Vores sortiment af overkommelige boliger giver dig adgang til den fascinerende kultur, historie, og byens befolkning.

Torve og paladser – Ting at lave i Bologna

Vores udvalg af lejligheder i Bologna spænder over alle områder af byen, og mange kan findes inden for gåafstand af byens hovedattraktioner.

Hvor de bedste udsigter findes i Bologna

Bologna er en overraskende flad by. Der er et par bygninger, der rager op ligesom de to tårne, men bortset fra det, er der meget få steder, hvor man kan få et godt kig ud over byen.

Såvel som dette kan tagrestauranter og caféer være svære at finde hvis nærmest ikkeeksisterende, så hvor vil man gå hen for at nyde udsigten over byen? For det første kan du tage til Hotel Touring, som er hjemsted for en 360 graders terrasseret café. Når man først er kommet ind, vil man blive ført til den øverste etage, hvor man kan bestille en drink og nyde den sjældne udsigt over Bologna. Om aftenen serveres der et udvalg af cocktails som man kan nippe til, mens det glitrende natteliv begynder at dukke op.

Hvis du leder efter en mere naturlig udsigt over byen så tag til San Michele i Bosco. Det er tæt på en lille skov, som er fantastisk til klatring og vandreture og udsigten over byen fra toppen er bedre end alt andet. Masser af turister overser dette hotspot til fordel for den mere velkendte udsigt fra San Luca, så slip væk fra folkemængderne og find din egen bid af ensomhed.

Vi har en række lejligheder i Bologna placeret omkring disse steder, der giver dig nem adgang til de vidunderlige syn i byen.

Ferielejligheder i Bologna

Bologna er propfyldt med italiensk charme, krydret med gotiske bygninger, der spirer mod himlen, masser af lækre lokale restauranter og en endeløs forsyning af museer og historisk arkitektur. Ned ad de snoede gader i hjertet af byen, er der åbnet op for opholdsmuligheder i form af store hoteller, der tilføjer en dosis futuristisk luksus til den antikke baggrund, lokalt styrede vandrerhjem, der tilbyder en autentisk oplevelse af byens livsstil, og centrale lejligheder, som indeholder lokale fortællinger. Uanset hvor man opholder sig, vil man altid vågne udhvilet og klar til at udforske alt byen har at tilbyde.

Lejligheder i Bologna – Ferielejligheder i Bologna

Cykler og busser – At komme ind til og omkring Bologna

Bologna betjenes af Aeroporto di Bologna eller mere officielt Guglielmo Marconi Internationale Lufthavn. Den ligger tæt på byens centrum - kun 6 km nordvest - og er en af de travleste lufthavne i hele landet. Der er en lufthavnsbus som fører rejsende fra lufthavnen til byens centrum såvel som en togforbindelse, der gør det samme. Alternativt kan man hoppe i en taxa til sin endelige destination - rejsen er hurtig, afhængigt af trafikken, og relativ billig. Besøgende ankommer også fra andre italienske byer via togtrafik over land.

Når man først er i Bologna, er det virkelig nemt at komme rundt. Byen er serviceret af et effektivt, offentligt transportsystem som består af busser, sporvogne og tog. Alle de store attraktioner er let tilgængelige med disse transportformer, og de tilbyder en fin indsigt i det lokale liv undervejs. Det store ved Bologna er dens relativt lille størrelse, så hvis offentlig transport ikke lige er jer, kan man altid krydse byen til fods eller på cykel.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se