Ferieboliger I Berlin

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

182

Ferieboliger I Berlin

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

O2 World 27 Lejligheder
Das Reichstagsgebäude 12 Lejligheder
Checkpoint Charlie 11 Lejligheder
Museumsinsel 8 Lejligheder
Potsdamer Platz 5 Lejligheder
Fernsehturm 4 Lejligheder
Alexanderplatz 1 Lejlighed
Olympiastadion 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Berlin, Tyskland har en værdiansættelse af 4.15 udfra 1289 baseret på US$61. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Berlin – De bedste ferieboliger til leje

Berlin er et insisterende urbant hot-spot, der summer med et levende kunst- og kulturmiljø. Byen er fyldt med en eklektisk blanding af kommunistisk og moderne arkitektur og turister flokker til byen for at opleve overfloden af pudsige designer-barer, caféer, restauranter, og naturligvis det store opbud af historiske monumenter, unikke kunstgallerier, og et farverigt natteliv, der kører non-stop. Der er lidt for enhver i Berlin, hvad enten du ønsker at dykke ned i byens uroprægede historie, eller om du vil se East Side Gallery, med deres kunstværker i bevægelse, eller ganske enkelt at slappe af og nyde livet. Hvad du end håber at opleve, så har vi det perfekte udvalg af rummelige lejligheder, korte lejemål og boutique lejligheder, så du behøver ikke bekymre dig om, hvor du finder det bedste sted at bo. Se vores liste af lejligheder i Berlin, for at finde det, der passer bedst til dig og din ferie.

Hvad skal man se i Berlin

Brug vores hjemmeside til at finde lejligheder i Berlin, i netop det område, du ønsker.

Apartamentos en Berlin - Aparthotel Berlin

Ankomst I Berlin

Berlins Schonefeld lufthavn er byens hovedfærdselsåre. Lufthavnen ligger i udkanten af Berlin og fra den har man let adgang til byens centrum. Schonefeld togstation har hurtige og direkte tog til Berlin og omegn, desuden er der den lokale S-Bahn og busserne kører også hyppigt ind til byen. Der findes også et lufthavns-eksprestog der løber mellem lufthavnen og Berlin-Charlottenberg hver halve time. Vil man tage med taxi, er der masser af dem uden for terminalen.

Berlins Brandenburg lufthavn er under konstruktion, og bliver en ny og større lufthavn for Berlin. Den vil overtage Schonefelds funktion, når den står færdig bygget.

Det er også muligt for besøgende at ankomme til Berlin med tog fra andre lande med det effektive og hurtige togsystem.

At komme omkring i Berlin

Berlin har et veludbygget og effektivt transportsystem af toge, busser og metroruter. S-bahn’en fungerer stabilt, kører ofte og forbinder Berlins ydreregioner med centrum og videre til andre dele af Tyskland. Metrosystemet er at af Europas bedste, og forbinder hovedseværdighederne gennem en lang række ruter.

Ferielejligheder i Berlin

Mellem de talrige fæstninger, som oser af kultur, og det endeløse udbud af historiske monumenter, tilbyder ferielejligheder i Berlin et nutidigt indblik i bylivet. Med sit vovede byliv, kan man finde mange stilfulde hoteller, som imødekommer den unge målgruppe, såvel som mange fine små hoteller, til overkommelige priser, som omkranser alle de store ’hotspots’ i byen. Lige meget hvilken slags tur man søger, findes der en ferielejlighed eller andet, som vil passe til ens smag. Om end det er et overdådigt hotel i centrum, et lokalt vandrehjem med en livlig lounge, eller blot en lejlighed til leje, som giver dig nem adgang til byens attraktioner.

Gør som de lokale i Berlin

Berlin har mange skjulte skatte, der ofte overses af turister, deriblandt byens livlige markeder. Tag til Markthalle 9 i Kreuzberg, der afholder et ugentligt landmands-marked, og kig igennem staderne i Weltrestaurant Markthalle, snup en schnitzel og en øl. Byen har også et livligt og hurtigt ekspanderende micro-bryggeri-landskab, så der er mulighed for at prøvesmage de lokale dråber hos Eschenbraeu eller et af de mange andre nye bryggerier. Alternativt, hvis du gerne vil udforske den moderne kunstscene, bør du besøge den smukke og lidt uhyggelige Spreepark, der er en gammel, forladt forlystelsespark, fyldt med sære ting og farverig kunst.

Se vores lejligheder i Berlin, og få mest for pengene.

Dans natten lang - Berlins natteliv

Berlin er berømt for sit sprudlende natteliv. Det er ikke usædvanligt for de lokale berlinere at gå I byen fredag aften, og ikke komme hjem før søndag eftermiddag. Heldigvis er der masser af steder hvor du selv kan deltage, eller i hvert fald sætte dig tilbage og se på nattelivet. Det komplekse net af baggårde og gyder i Hackesche Höfe er det perfekte sted at snuppe et par drinks i et intimt miljø, eller besøg Kollwitz-kvarteret, der er kendt for sit udbud af livlige caféer, restauranter og barer.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se