Ferieboliger I Beograd

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

55

Ferieboliger I Beograd

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Iglesia de San Marcos 14 Lejligheder
Plaza de la República 12 Lejligheder
Teatro Nacional 11 Lejligheder
Templo de San Sava 9 Lejligheder
Zeleni Venac 3 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Beograd, Serbien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 83 baseret på US$24. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Beograd – Overkommelig overnatning

Beograd er en by med en tragisk fortid, arrene herfra er vævet ind i byens gader. Det er en ubøjelig hovedstad med en sjælfuld karakter, men det er sandeligt ikke alt der er undergang eller gloværdighed. Faktisk har Beograd undergået nogle store forandringer i nyere tid, løftet den til en kulturel, trendy hovedstad i Østeuropa. Placeret langs Donau floden, tilbyder den et udsøgt udvalg af seværdigheder og attraktioner. I hjertet af byen finder man Kalemegdan Citadellet omgivet af ændrede gågader med sider af moderne barer og restauranter. Længere inde vil man se en overflod af museer og gallerier som findes side om side med gammel Ottomansk arkitektur og et miskmask af moderne bygninger. Beograd er nu en af de byer i Europa, hvor der sker mest og man kan opleve alt den har at tilbyde fra vores udvalg af lejligheder i Beograd.

Forter og fascinerende historie - ting at gøre i Beograd

Kig vores samling af Beograd lejligheder igennem for at finde det perfekte sted at være i midten af alle aktiviteterne.

Lejligheder i Beograd – Ferielejligheder i Beograd

Lev som de lokale i Beograd

Beograd har adskillelige attraktioner som turister flokkes om, men det er også en meget fordringsløs by med en venlig, lokal udstråling. Få føling med byen som en lokal ved at søge overfloden af markeder – udendørs og indendørs – og forfølg boderne med frisk frugt og grøntsager samt hjemmelavede souvenirer. Udforsk byen som en lokal, lej en cykel og kør omkring til hovedattraktionerne, bliv fortabt ned i små sidegader og nyd tingene fra et andet perspektiv. Områderne som afgrænser Sava floden er perfekte til cykling og der er et antal broer som krydser Sava floden og tilbyder et spektakulært vue ud over byen. Der er også en cykelsti i Beograd som går omkring Ada Søen, bydende på en lille smule natur i den urbaniserede bymidte.

Med vores udvalg af Beograd lejligheder vil du få oplevelsen af livet som en lokal i byen.

Ferielejligheder i Beograd

Ferielejligheder i Beograd er lige så godt på vej, som byen selv. Serbiens hovedstad er et pulserende hotspot for nattelivets elskere og kultursøgende, og er steget i popularitet i de seneste år. Byens hoteller er på niveau med udvælgelsen af white cube gallerier, og tilbyder luksuriøse men stadig billige ophold, såvel som masser af fine vandrerhjem, som fremviser den ungdommelige energi, som hersker i byen. Ud over disse, er der en stor mængde lejligheder og feriekomplekser til leje, der giver besøgende mulighed for, at udforske byen fra et mere lokalt perspektiv.

At være i Beograd – At komme omkring i byen

Beograds Nikola Tesla lufthavn er placeret 20 km udenfor bymidten, ca. 30 minutter med bil eller 45 minutter med bus. Der er nogle få muligheder for at komme fra lufthavnen indtil byens hjerte, nogle af disse er mere økonomiske end andre.

Der er en minibus som regelmæssigt rejser mellem lufthavnen, hovedbanegården og bymidten. En tur med denne vil give en fin visuel introduktion til byen og er en af de billigste måder at komme ind til byen på. Alternativt kan man tage en taxi uden for terminalerne for en hurtig rejse til Jeres mål. Man kan også ankomme til byen over land med internationale tog fra omkringliggende lande.

At komme omkring i Beograd er også let med en effektiv samling af offentlige transportservicer. Der er regelmæssige busforbindelser som forbinder hovedattraktionerne så vel som en natbus-service som vil tage Jer sikkert tilbage til overnatningsstedet efter at have nydt nattelivet i byen. Man kan hente et BusPlus kort, som vil spare tid og penge hvis man planlægger at bruge meget offentlig transport, selvom der altid er valget blot at gå. Mange af hovedattraktionerne er inden for gåafstand fra hinanden, og dette giver chancen for langsomt at opleve alt hvad byen har at byde på.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se