Ferieboliger I Benalmádena

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

95 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Benalmádena, Spanien har en værdiansættelse af 3.95 udfra 10 baseret på US$23. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Benalmadena – Boutique ferie lejemål

Placeret i den traditionelle regione Andalusien i det sydlige Spanien er Benalmadena et populært turistmål takket være sine fantastiske strande og sit sortiment af sjove aktiviteter for hele familien. Langs strandpromenaden er der masser af barer, klubber, restauranter og cafeer til at nyde, mens Puerto Deportivo (fritidshavn) er et fast favorit sted for at strække ud, slappe af og nyde udsigten. Længere inde i landet er Benalmadenas gamle landsby en tilbagevenden til det autentiske spanske liv, fyldt med smalle gader, familiedrevne spis-esteder og masser af traditionel, spansk arrogance. Benalmadena er også kendt for sin 33m høje buddhistiske Stupa, men uanset hvad dit mål er, vil vores Benalmadena lejligheder passe godt på dig under dit ophold.

Ankomst til Benalmadena fra lufthavnen

Den nærmeste lufthavn til Benalmadena er Malaga Lufthavn, som er let nået med taxi. Dette er den mest populære måde at komme fra lufthavnen ind til byen, da turen kun tager omkring 20 minutter, og priserne er relativt billige. Det er fantastisk, hvis du har masser af bagage eller ønsker at blive sat af direkte ved din destination hurtigt og uden besvær.

Alternativt er der en bus service, der går fra Malaga lufthavn til Benalmadena. Bussta-tionen kan findes lige uden for ankomsthallen i lufthavnen, hvor busser afgår hver halve time. Dette er den billigste måde at komme til Benalmadena, og da turen tager ca. 1 time så er det bestemt ikke den hurtigste måde.

Så er der toget, som kører fra Malaga lufthavn til Benalmadena. Toget kører igennem til Fuengirola langs kysten, men stopper ved en håndfuld af turistmål på vej, herunder Benalmadena. Togstationen ligger lige i byens centrum, så når du ankommer, er det nemt at navigere vejen frem til din endelige destination.

Maritimt liv og imponerende haver – Noget at lave i Benalmadena

Som du kan se, er Benalmadena ikke bare en stranddestination. I virkeligheden er der masser af kulturelle og historiske seværdigheder at udforske, samt sjove dage ude for hele familien. Vores lejligheder i Benalmadena giver den perfekte base, hvor-fra du kan udforske alle tilbuddene.

Lejligheder i Benalmadena – Benalmadena ferielejligheder

Det pulserende natteliv i Benalmadena

Såvel som for dens tilbagelænede strandlivsstil, er Benalmadena kendt for sit pulseren-de natteliv, der trækker skarer fra hele verden. Der er en menu med stilfulde barer og klubber til at tjekke ud, som alle praler med deres egne personligheder og kunstnere.

I centrum af Benalmadena er der Kiu, den største klub i feriestedet, som er vært for en række temaaftener og tre store dansegulve hvor der spilles en blanding af dansemusik, hit-listemusik og latino musik. Indgangen er optaget af en discobar, men gå længere ind og du vil opdage en livlig klub med et elegant design.

El Elefante ligger også i centrum af Benalmadena ved siden af det gamle Bonanza torv. Denne enorme klub fremviser en række discjockeyer hver aften i hele ugen, samt usædvanlige forestillinger som hypnotisører og tryllekunstnere.

Hvis du ønsker at hænge ud ved den maleriske marina, er der Boals Ice Bar, den allerførste bar på Costa del Sol hvor alt er lavet af is. Det er en unik måde at tilbringe natten på og nyde en finsk inspireret aften med kolde drikkevarer og rytmisk musik. Alternativt kan du tage til Banana Café, en klub med en ungdommelig stemning, der spiller al slags musik ud hele natten. Det er berømt for sin lange cocktailliste og dens trendy unge publikum.

Langs strandpromenaden er der Peacock Tavern med en have i tro-pisk stil og levende musik. Det er perfekt for familier, der ønsker at få det meste ud af de tidlige aftener. Wyns bar er også en fast favorit langs denne prome-nadestrækning, hvor du kan nyde levende komedieakter og andre finurlige for-estillinger.

Vores Benalmadena lejligheder kan findes over hele byen, så du har altid en bar, klub og restaurant på hånden for aftenunderholdningen.

Benalmadena ferielejligheder

Benalmadenas ferielejligheder består overvejende af hoteller i feriestil på grund af sin samling af strande og tilbagelænede feriestemning. Såvel som høje hoteller med pools og spabade, er der også blokke med studiolejligheder ned til stranden, som kan prale med fan-tastisk udsigt og rummelige værelser. Så er der gæstehuse og autentiske boutique B & B i den gamle landsby, hvor man kan nyde den traditionelle spanske atmosfære og komme til at kende den rige historie i området. For dem der ønsker lidt mere selvstændighed i løbet af deres tur, udgør det store udvalg af lejligheder og ferielejligheder gode baser, til at kunne udforske feriestedet på egne betingelser.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se