Ferieboliger I Barcelona

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

776

Ferieboliger I Barcelona

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Fira de Barcelona 92 Lejligheder
Sagrada Familia 77 Lejligheder
Palau Sant Jordi 71 Lejligheder
Casa Batlló 43 Lejligheder
Las Ramblas 41 Lejligheder
La Pedrera 28 Lejligheder
Platja del Bogatell 23 Lejligheder
Parque Güell 23 Lejligheder
Camp Nou 19 Lejligheder
La Boqueria 18 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Barcelona, Spanien har en værdiansættelse af 45 udfra 1009 baseret på US$60. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Barcelona - Den bedste form for indkvartering

Barcelona er en eventyr by, hvis rige kulturarv kan ses på mange museer, gallerier og i kirker, og naturligvis de store arkitektoniske mesterværker af Antoni Gaudi som i dag er kulturarv i den højeste kategori, der danner grundlag for flere spændende ture gennem de forskellige kvarterer. El Born med de snævre og snoede gader og gyder i det gotiske kvarter, eller de livlige gågader, der er fyldt med blomsterboder, tapasrestauranter og gadekunstnere i La Rambla. Vi har et stort udvalg af lejligheder i Barcelona, fra rummelige lejligheder med havudsigt til mindre kortsigtede udlejninger. Vi dækker ethvert område for den perfekte ferie, uanset om du leder efter boutique lejligheder i hjertet af det gotiske kvarter eller billige studios i det trendy El Born. Du kan gennemse vores samling af boliger for at finde det perfekte sted at bo for din rejse.

Fantastisk kultur- og arkitekturhistorie - Seværdigheder du bør se i Barcelona

Vi har et stort udvalg af billige, luksuriøse og hyggelige lejligheder i hele Barcelona, som alle ligger tæt på de ovennævnte serværdigheder.

Lejligheder i Barcelona - Ferielejligheder i Barcelona

Ankommer og udforske - Hvordan kommer omkring Barcelona

I den sydvestlige del af Barcelona ligger El Prat Lufthavnen, med kun 12 km til byens centrum. Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til centrum. Du kan tage bussen A1 eller A2 fra lufthavnen til Plaza España og Plaza Cataluña, eller du kan vælge en af de mange taxier der holder uden for lufthavnen, der tager mellem 10 og 15 minutter at komme til centrum. Endvidere afgår der hver halve time et tog fra lufthavnen til Barcelona Sants Station. Fra Sants Station kan du benytte dig af metro systemet for at komme videre rundt i Barcelona.

Det er nemt at komme til Barcelona fra andre spanske og franske byer via det pålidelige togdrift. De fleste ruter slutter dog ved Barcelona Sants, hvorefter du kan benytte dig af metro, busser eller taxier.

Barcelona har et stort netværk af metrostationer rundt omkring i byen, der forbinder alle de store hotspots. Alternativt kan du bruge bus og sporvogne, samt det effektive jernbanenet.

Bare være som de lokale er i Barcelona

Brug en eftermiddag i Parc de la Ciutadella, hvor du kan slentre gennem de frodige grønne områder og undervejs er der mulighed for picnic. Eller du kan udforske det gamle fiskerleje i Barceloneta med sin autentiske atmosfære og bred vifte af fisk og skaldyr restauranter. Du kan også opleve Poble Nou området, der kan prale af et udsøgt udvalg af designet cafeer, der er meget populært for lokalbefolkningen, både for de gamle og de unge. I de sene aftenstider, kan du gå en tur i de snoede gader i det gotiske kvarter i El Born og nyde et lokalt glas cava eller to på en af de mange rustikke cava barer. Vi har kortidslejemål omkring disse områder.

Ferielejligheder i Barcelona

Fra excentriske ferieboliger, som er gemt nede langs de smalle gader i det gotiske kvarter, til overdådige hoteller, placeret omkring havnen, er ferielejligheder i Barcelona lige så fascinerende som byen selv. Om end man søger noget til blot et kortvarigt leje, midt inde i den travle by, et luksuriøst feriehjem nær stranden, eller et historisk møde i en af byens ældste dele, kan man stole på Barcelona. Helt ligesom den blomstrende mad, kultur og kunstscene i Barcelona, er ferielejlighederne bare foran de andre, når det kommer til design, service og stil.

Tilbring en dag på stranden i Barcelona

Barcelona er en af de eneste hovedstæder i Europa, der kan prale en herlig strækning af strand lige ved siden af alle de kulturelle hotspots. Det helt perfekte sted at nyde den spanske sol, med en mojito eller to, mens du ser en romantisk solnedgangen, eller hvad med hænge ud en søndag eftermiddag med gode venner og god mad, det er da ferie.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se