Ferieboliger I Athen

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

41

Ferieboliger I Athen

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Athen, Grækenland har en værdiansættelse af 4.25 udfra 369 baseret på US$34. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Athen – De bedste ferielejemål

Athen opstår i fortiden, markerer starten på den menneskelige civilisation og frembringer fortidsminder som har gjort verden til, hvad den er i dag. Men det er også en i by i forandring – ikke bare gennemsyret af historien, myterne og legenderne. Faktisk er Athen i høj grad oppe og i fremdrift, med en vibrerende kunst- og kulturscene og en velplaceret fod i den moderne verden. Byens kosmopolitiske facadeløft har drevet en byge af designstyrede caféer og butikker frem; en moderne restaurantkultur og højteknologiske bygninger, som alt sammen står i skyggerne af de store fortidsminder som våger over byen som gamle, vise vogtere. Oplev det meste af byens to sider fra én af vores lejligheder i Athen. Check vores udvalg af boutique ferielejemål og billige lejligheder med et storslået vue udover den antikke by.

En antik verden i nutiden – ting at gøre i Athen

Vores Athen lejligheder kan findes overalt omkring disse landemærker og give Jer nem adgang til alle de vigtige seværdigheder.

Ferielejligheder i Athen

Athen er stedet, hvor gamle civilisationer begyndte; dermed tilbyder Athen en tusinde år gammel verden for besøgende, til at gå på opdagelse i. Mens attraktionerne er utrolig historiske, er ferielejlighederne i Athen meget moderne med deres luksus faciliteter. Under Akropolis stige står Boutiquehoteller, fyldt med nutidig kunst og new age faciliteter, mens maleriske ferieboliger gemmer sig i den gamle del af byen. Andetsteds, appellerer vandrehjem til byens yngre publikum, der søger de trendy barer og det livlige natteliv, alt imens lejligheder spredt over hele byen, tilbyder en lokal indsigt i Athens livsstil.

Lejligheder i Athen - Ferielejligheder i Athen

Snoede gader og myldrende torve – Athens kvarter

Athen består af adskillige kvarterer, som hvert er hjemsted for sin egen personlighed og med hver sine ting at lave. Placa er det mest gennemvandrede kvarter og er placeret i skyggen af Akropolis. Det bryster sig med labyrintiske, snoede gader med sider af søde caféer, underlige butikker samt farverige, neoklassiske huse. Så er der Monastiraki, et kvarter som ligger på kanten af det Romerske forum og som huser et antal loppemarkeder i løbet af hele ugen. Omgivet af imponerende arkitektur og mange butikker vil man være i stand til at få et glimt af Athens fortid og nutid i Monastiraki.

Psirri kvarteret plejede at være et goldt landskab, glemt til fordel for mere populære bydele. Nu, ikke desto mindre, er det et vibrerende område som kommer til live efter mørkets frembrud. Man vil finde masser af trendy natklubber, gallerier og restauranter spredt overalt i gaderne og det oser af en urban charme, svært at finde nogen andre steder.

Så er der det kommercielle center, Athens kosmopolitiske, evigt udviklende kvarter som for nyligt er blevet til gågader og er givet et ansigtsløft. Det er et hav af aktiviteter, med alt fra underlige gallerier til antikke museer, gammel arkitektur og moderne spisesteder.

Vores Athenlejligheder kan findes i alle disse områder så man virkeligt kan få en fornemmelse af atmosfæren i byen.

Ankomst til Athen – At komme fra lufthavnen til centrum

Athens internationale lufthavn, Eleftherios Venizelos, er placeret meget tæt på centrum, hvilket betyder det er nemt at komme ind til midten af aktiviteterne hurtigt. Man kan hoppe på metroen som bringer en til Syntagma Torvet eller Monastiraki kvarteret, eller man kan tage en tur med ekspresbussen, som går regelmæssigt mellem lufthavnen og Syntagma Square.

Alternativt er der adskillige taxier ventende udenfor terminalerne, hvor man kan få en ret billig tur til målet. Det er faktisk muligt, at gå fra lufthavnen til Athen, hvilket vil give et fantastiske udsyn på vejen, men det tager et stykke tid og er ikke den bedste metode, hvis man bærer på en masse bagage.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se