Ferieboliger I Amsterdam

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

46

Ferieboliger I Amsterdam

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Van Gogh Museum 3 Lejligheder
Anne Frank House 3 Lejligheder
Rijksmuseum 3 Lejligheder
Dam Square 3 Lejligheder
Vondelpark 2 Lejligheder
De Wallen 1 Lejlighed
Leidseplein 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Amsterdam, Holland har en værdiansættelse af 4.35 udfra 323 baseret på US$91. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Amsterdam – Centralt beliggende Boutique studio

Amsterdam er en charmerende og hyggelig by, med en en vifte af små snoede gader med høje smukke huse og søde broer som stolt dukker op over kanalerne. Hvis du spadserer gennem markederne, forbi smarte caféer og butikker, er det som at træde tilbage i tiden, til en verden, hvor de brostensbelagte gader regerede og venlige ansigter som viste sig på ethvert gadehjørne. Der er et væld af kunst og design i hele byen, hvor der yderligere er en række gallerier, atelierer og museer, som fremviser den kreative atmosfære i Amsterdam. Gør som de lokale, lej en cykel og kør over de ujævne broer og ind i en labyrint af seje og snoede gader. Bagefter kan du slappe af og nyde den intime stemning i en af vores lejligheder i Amsterdam, hvor du kan bo i en billig eller boutique feriebolig, lige midt i centrum af alle disse seværdigheder.

Lejligheder i Amsterdam - ferielejligheder i Amsterdam

De bedste bydele i Amsterdam

Som de fleste større byer består Amsterdam også af en samling af kvarterer, der hver især har sin egen, unikke personlighed. De ni gader, er et lille område i centrum, som har mange smalle gader med traditionelle butikker og cafeer. Bymidten er et lignende område og måske det travleste sted i byen. Bymidten har mange museer, livlige barer og spændende butikker, der er meget attraktive for både turister og lokale. De Pijp, som svarer til de ni gader i udseende, er uden tvivl, et af de mest levende områder i Amsterdam. Her finder du det største udendørsmarked i Europa, med alt fra mad og drikkevarer til tøj og kosmetik. Jordaan er et af de mest elskede kvarterer i byen, og er hjemsted for en masse kreative unge gadekunstnere. NDSM-Werf ligner til forveksling Jordaan, da området er enormt kreativt og hjemsted for en række kunstnere, musikere og studerende. Så er der Oud-Zuid, den rigere del af byen, der henvender sig til dem, der tiltrækkes af al den dyre luksus.

Uanset hvilken bydel du kan lide, har vi et perfekt udvalg af lejligheder i Amsterdam til dig

Vores store udvalg af lejligheder i Amsterdam, er spredt ud over hele byen, og vi har mange i og omkring disse populære seværdigheder.

Ferielejligheder i Amsterdam

Mulighederne for ophold i Amsterdam er lige så mangfoldige, som byen selv. Fra vandrehjem i gamle byhuse på kanalfronten og hyggelig B&B, som er præget af kultur og new-age hollandsk design, til store hoteller, gemt væk ned ad de snoede veje. Ferielejligheder i Amsterdam dækker enhver situation. Såvel som luksushoteller til overkommelige priser og historiske ferieboliger, som oser af den gamle bys charme, kan man finde lejligheder nær alle byens attraktioner, som også er til overkommelige priser, hvilket giver besøgende den perfekte mulighed for, at udforske byen som værende en lokal.

Komme til og rundt i Amsterdam

Schipol lufthavnen i Amsterdam ligger tæt på byens centrum, og derfor er det let at komme til bymidten via et stort udvalg af offentlige transportmidler. Den nemmeste måde er at hoppe på toget, som tager omkring 20 minutter. Alternativt er der et stort udvalg af busser udenfor terminalerne, der kører direkte til forskellige dele af bymidten. Der er også mulighed for at tage en taxa ved lufthavnen, som kan bringe dig hurtig og billigt til din destination.

Turistlandet Holland kan drage fordel af en generel tendens i Europa, hvor en kort byferie bliver mere og mere almindelig.

Amsterdam har et stort udvalg af offentlig transport, herunder de traditionelle sporvogne og busser der kører gennem byen, og en omfattende og effektiv togforbindelse, der kører i yderkanten af byen og til de nærliggende byer. Takket være kanalerne, er der også en række vandbaserede transportmuligheder, men den bedste måde at komme rundt på er med cykel – som er en fast favorit blandt de lokale.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se