Lejligheder I Alicante

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

47 Lejligheder fundet

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Alicante, Spanien har en værdiansættelse af 7.6 udfra 10baseret på 2 udtalelser. Book din lejlighed fra 44EUR/ nat.

Lejligheder i Alicante – Overkommelig, stilfuld overnatning

Alicante kan bedst beskrives som en dynamisk by. Fra de livlige strande og store udvalg af klubber og barer, til den traditionelle, gamle spanske bydel og charmerende havnefront, har byen noget for enhver smag. Selvom byen er berømt for sit legendariske natteliv, som ikke falder sammen i løbet af året, formår Alicante stadig at fastholde en autentisk spansk stemning, især i de snoede gader i den gamle del af byen. Byens madscene er virkelig enorm, med masser af lækre lokale restauranter, der oser af en hyggelig atmosfære. Det er dog strandene, der har tendens til, at have den stærkeste tiltrækningskraft, med deres brede, vidtspændende gyldne sandstrande, som er fyldt med sol-søgende og ivrige svømmere. Uanset om man ønsker at slappe af på stranden eller blot dykke ned i Alicantes labyrint i den gamle bydel, skal du sørge for at bestille en af vores Alicante lejligheder, hvis du ønsker det perfekte sted at bo.

Museer og bjerge – spændende steder, som du kan besøge i Alicante

Der er så meget at se og gøre i Alicante og du vil altid kunne finde noget, der interesserer dig. Vores lejligheder i Alicante er spredt rundt omkring byen, hvilket giver dig en meget central indkvartering, der ligger placeret nær alle attraktionerne.

Besøg butikkerne i Alicante

Med sin rige kulturarv og spanske luksusstil, har Alicante masser af gode shoppingmuligheder for besøgende, uanset om du er på jagt efter den perfekte souvenir eller blot ønsker, at prøve nogle af de lokale varianter.

Hvis du føler dig småsulten, så tag til Mercado Central, som er et farmermarked i en storslået 100 år gammel bygning. Her kan du gennemse de mange boder, som er stablet højt med lokale varer og lækker mad. Selv hvis du ikke ønsker at købe noget, er det stadig værd at vandre gennem boderne, for at udforske de lokale varianter, som Alicante.

Rambla de Mendez Nunez er den mest populære butiksgade i Alicante, som kan prale med en bred, træbevokset boulevard. Du kan dykke ind og ud af de mange boutique magasiner og lokale butikker, men også stoppe undervejs ved smukke cafeer og hyggelige barer.

For dem, der ønsker at udforske den mere kreative side af Alicante, vil en tur til kunstmarkedet være en oplagt idé. Det finder sted hver aften på Paseo Gadeo. Her samles lokale kunstnere og deres arbejdere, hvilket giver dig rig mulighed for, at gennemse de mange akvareller, skitser og skulpturer.

Uanset hvilken slags shopper du er, skal du sørge for at booke en af vores Alicante lejligheder, så du har et sted, hvor du kan smide dine poser, før du trykker den af på stranden og i barerne.

Lejligheder i Alicante – Alicante lejligheder

Alicante lejligheder

Byens beliggenhed ved stranden betyder, at indkvartering i Alicante overvejende består af hoteller ved havnefronten og lejligheder beliggende mod søsiden, men der er også andre, mere traditionelle steder at bo, herunder søde gæstehuse og designer vandrerhjem. Langs stranden findes der er mange luksushoteller, som er komplette med private strande og svømmepøler, såvel som stilfulde lejligheder med udsigt over det krystalklare Middelhav.

Ankomst til Alicante og hvordan man kommer rundt

At komme til Alicante fra lufthavnen er nemt, med det store tilbud af offentlig transport. Busser afgår hver time fra terminalerne til byens centrum og tilbyder den mest overkommelige måde, at komme ind i byen på. Taxaer er også et populært valg, og tilbyder hurtige ture og meget overkommelige priser. Husk på, at priserne stiger lidt om natten og husk også altid at blive enige om en pris, før du stiger ind. Alternativt kan du leje en bil i lufthavnen, så du kan rejse ind til byen i dit eget tempo og udforske noget af den smukke natur, der omgiver området. Der er meget at se og lave omkring Alicante og langs Costa Blanca, så det at have en bil til rådighed, er praktisk og giver dig adgang til de små fiskerlejer og små byer på bjergskråningerne.

Når du først er i Alicante, er der busser og sporvogne, der kører rundt i byen, men også til andre badesteder langs kysten Det er dog usandsynligt, at du bliver nødt til at bruge offentlig transport overhovedet, for at komme rundt i selve Alicante. Hvis du ønsker at udforske området uden for byen, er der masser af busser og taxikørsel til rådighed. Nogle mennesker vælger at leje cykler for hurtigt at kunne komme fra det ene sted til det andet, og landskabet, der omgiver området, er den perfekte kulisse til cykelture. Normalt kan du dog gå fra det ene hotspot til det næste, da centrummet af byen er relativt lille.

Modtag vores tilbud
Vores primære rejsemål