Ferieboliger I Bruxelles

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

12

Ferieboliger I Bruxelles

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Lejligheder i Bruxelles – Budget ferielejemål

Belgiens hovedstad er en flersidet affære, pralende med en indviklet, historisk scene tæt forbundet med bureaukratiske fortællinger. På overfladen er den forretningsmæssig og moderne, med blokke af kommunist-agtige lejlighedsbygninger, glasklædte bygninger og et enkelt design. Men grav en lille smule dybere og man vil finde en multikulturel by med en overflod på rig personlighed, lommer med majestætisk art nouveau arkitektur og en middelalderlig historie, som kunne konkurrere med enhver anden Europæisk storby. Grand Place, et pittoresk torv i byens centrum, er baggrund for lige, ens facader, uddybende museer samt en livlig café og barscene, mens dagliglivet omkring er et virvar af fyldte gader, klassisk kultur og er side om side med en stemning, som virkelig er unik. Kom ind under huden på byen i en af vores lejligheder i Bruxelles, rangerende fra toppen-af-toppen by-lejligheder til mere specielle og overkommelige lejemål.

Underlige statuer og et miskmask af museer – ting at gøre i Bruxelles

For at opleve alle disse landemærker og mere, check ind i en af vore lejligheder i Bruxelles, som er spredt over hele byen.

Usædvanlige seværdigheder rundt omkring i byen

Bruxelles kan meget vel være en forretningshovedstad, men byen har også en humoristisk, legende side. Sammen med de stive bygninger af betonblokke og de nærmest uendelige rækker af kontorer, kan man finde nogle få seværdigheder, som indsprøjter et stænk af morsomhed i byen. Der er ”Katten på Cyklen” skulpturen af Alan Sechas, som står flamboyant uden for Galeries Royales St. Hubert og som tilbyder en meget tiltrængt fotomulighed for turister.

Så er der besættelsen af urinerende statuer, inklusive Mannekin Pis – Bruxelles vartegn – blandt andre. Hold øjnene åbne mens man går rundt, særligt hvis man falder over et springvand, da man formentlig her vil se en bronzestatue med vand strømmende ud.

Hvis tissende statuer og underlige katte ikke er noget for dig, så vil byens forkærlighed for tegneseriekunst måske bringe et smil frem på ens ansigter. Udover hele Bruxelles er der hundredevis af butikker, dedikeret til at sælge serier og samlerobjekter relateret hertil såvel som enorme vægmalerier der beskriver scener fra Tin-Tin lignende, bortgemte og snoede gader.

Opdag alle disse usædvanlige seværdigheder og mere, imens I er i én af vores Bruxelles lejligheder som spænder sig ud over hele byen.

Lejligheder i Bruxelles – Ferielejligheder i Bruxelles

Ferielejligheder i Bruxelles

Byens blanding af industriel charme og art nouveau arkitektur, er afspejlet i ferielejligheder i Bruxelles, hvilket kan give mange forskellige sider til et enkelt besøg. Brede boulevarder er omkranset af store hoteller med udsmykkede facader, billige luksuslejligheder til udlejning kan findes på ethvert hjørne, og rummelige vandrehjem tilbyder en overskuelig måde, at se byen på. Mange ferielejligheder i Bruxelles kan findes i historiske bygninger, som er fyldt med ældgamle historier, dog med masser af new age design, krydret med en sofistikeret stil og en moderne personlighed, som Bruxelles er kendt for.

Den bedste måde at komme rundt i Bruxelles på

Bruxelles er ekstrem nem at navigere rundt i med et integreret bus- metro- og sporvognssystem, som kører fra tidlig morgen til sent om natten. Alle hovedlandemærker er forbundet via disse ruter, og man kan også udforske videre omkring med langdistance linjerne. At rejse med sporvogn er måske den mest autentiske måde at se byen, let gyngende gennem de historiske gader og betragte verden, der farer forbi; men ethvert af disse transportmuligheder er en fin måde at komme rundt på. I myldretiden er det bedst at hoppe på Metroen, hvis man har brug for at komme hurtigt et eller andet sted hen, men hav tanke på, at alle transportmidler vil være travle på dette tidspunkt med mange lokalt rejsende. For at lette rejsen kan man hente et transportkort, som man kan bruge på sporvogne, busser og Metro, hvilket betyder man kan skifte mening i sidste øjeblik.

Såvel som for standard formerne for transport, er Bruxelles også unik for at have sin helt egen vej udelukkende for rulleskøjter. I sommermånederne efter kl. 7 om morgenen er vejen lukket for trafik, for at give plads for ivrige rulleskøjteløbere.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se